Motocicleta-cabina cu motor BMW

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 02.03.2007
Elvetienii de la Peraves vor produce in serie Monotracer, o motocicleta cu cabina care ajunge la 52.500 de euro.

In mai multe editii ale Salonului Auto de la Geneva au fost cateva "propuneri" care combinau elemente de masina cu cele de motocicleta.

Daca despre moto-masina olandeza Carver One v-am spus deja, acum venit randul elvetienilor de la Peraves sa prezinte Monotracer, motocicleta-cabina produsa in serie. Motocicleta carosata are un unghi de inclinare in viraje de 52 de grade.

Monotracer este propulsat de un motor in 4 cilindri de 1,2 litri si 130 CP, de provenienta BMW. Cu o greutate de 485 kg, Monotracer ajunge de la 0 la 100 km/h in 5,7 secunde si are o viteza maxima de 250 km/h. Pe langa avantajul cabinei protectoare, motocicleta dispune de o capacitate de stocare de 200 de litri. Pretul lui Peraves Monotracer ajunge la 52.500 de euro.

Comentarii (4)

  • stationare
    Problema e cum isi mentine stabilitatea in stationare...???
    0 0
  • allroad
    Roti ajutatoare.??
    In stationare nu cred ca e cea mai mare problema.Ia incearca tu sa te urci in ea,sau sa cobori si sa .....o lasi naibii ca pe bicicleta,atunci cand o arunca copii intr-o parte pentru ca i-a chemat mama in casa...!!!De aia i-au pus rotile alea la umar,nu pentru viraje,pentru a fi "parcata". Ha,ha,ha....si ce pret..pai atat este un VW Touareg de 3.0TDI/233Cp..!Faceti va rog comparatia cu o asemenea porcarie care nici nu stii ce e,eu cel putin la poze,mi-am dat seama ca este spatele dupa triplele cu leduri,si nici asa nu eram convins..!Fratilor,v-au luat-o robotii razna in timp ce voi erati la inviorare..!
    0 0
  • Stationare
    Daca observati "rotile ajutatoare" au un culoar liber in partea de jos. Parerea mea e ca sunt mobile pe verticala, adica la stationare se coboara si sustin "motocicleta".
    1 0
  • Partea Proasta
    Problema este ce faci daca rotile ajutatoare s-au blocat si nu se mai coboara :)))?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru