Red Bull: "Nu am încălcat acordul de reducere a costurilor"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.09.2011
Christian Horner a negat speculaţiile din presa internaţională potrivit cărora Red Bull Racing a încălcat prevederile acordului pentru reducerea costurilor în Formula 1.

Presa internaţională a dezvăluit în această săptămână că Red Bull Racing ar fi încălcat termenii acordului pentru reducerea costurilor (Resource Restriction Agreement - RRA) în sezonul 2010 al Formulei 1, informaţia fiind publicată pe baza unor informaţii neoficiale rezultate în urma unui audit realizat de compania olandeză Capgemini.

Zvonurile au fost infirmate însă categoric de Christian Horner, şeful Red Bull Racing, care susţine că echipa este atacată din cauza performanţelor obţinute în ultimii ani.

"Este fals, este absolut fals. Am fost de acord cu limita şi am lucrat în cadrul limitei. Ne-am făcut treaba! Am lucrat în cadrul limitelor RRA, în limitele regulamentului care există. Am salvat bani, am salvat banii echipelor. Din păcate, consecinţa succesului este că oamenii aruncă cu pietre", a declarat britanicul în paddock-ul circuitului din Singapore.

Publicaţia Autosport susţine că principalele neclarităţi generale cu privire la RRA sunt intervalul de timp în care a fost utilizat tunelul de vânt, modul în care sunt folosite resursele constructorilor în cazul echiplor deţinute de un producător auto şi confidenţialitatea datelor obţinute în urma auditului.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • si marmota invelea...
    Firma care s-a ocupat de audit spune cu totul altceva. Dovezile exista asa ca asteptam urmarea....Horner o da la intors dar adevarul e in alta parte.Sa vedem cand dovezile vor fi pe masa ce-o sa mai spuna.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru